HU

Balatonpart ősszel is Kettesben!

2021. 08. 17.

Bár a hőmérsékletek még a nyarat idézik, a naptárra nézve tudjuk, hogy újra itt van az ősz. Ez viszont messze nem azt jelenti, hogy el kell felejtenünk a Balatont a következő nyárig, sőt, akár egy hosszú hétvége alatt is rengeteg olyan érdekességet láthatunk ilyenkor, amit máskor nem.

Balatonpart ősszel is Kettesben!

A balatoni élmények helyét ilyenkor átveszi az őszi barangolás, takaros porták, várromok, piacok, borászatok, vulkanikus kúpok és kőgörgetegek zegzugos kis világa ez. Az egyre fejlődő gasztro kínálatnak köszönhetően akkor is borkóstolóba, és jobbnál jobb eldugott kis helyekbe botlunk, ha eredetileg nem ez volt tervünk.

Kihagyhatatlan őszi program a fürdőzés a Hévízi tóban. Az egyedülálló gyógytó hőmérséklete egész évben alkalmas szabadtéri fürdőzésre, nyáron 38 °C, télen pedig sosem hűl 24 °C alá. Egy gazdag reggeli után vendégházunktól mindössze 8 km-re, akár kerékpárral is közvetlenül elérhetitek.

Töltsetek egy napot a Festeticsekkel Keszthelyen!

Festetics kastély egyike a legnagyobb és legszebben megmaradt főúri palotáinknak. A gyönyörű parkkal körülvett épületben főúri enteriőr kiállítás mutatja be a család életmódját. Akár kerékpárral is elérhető, a balatoni kerékpárúton keresztül, végig a keszthelyi főtéren, sétálóutcán át. Utána térjetek be egy frissítőre Kastély „Kanyar Bárkonyhába”