HU
Főoldal / Aktualitasaink / Elindult a szezon!

Elindult a szezon!

2022. 06. 23.
A májusi koranyári időjárás idén előre hozta a balatoni szezon indulását. Júniusban 33 fok fölé kúszott a hőmérséklet, így júliusra már tényleg elmondható: elindult a szezon. Elindult a szezon!

Télen és tavasszal azon dolgoztunk a vendégházban, hogy még magasabb szintre emeljük a páratlan balatoni felnőttbarát pihenés komfortját, ráadásul a fejlesztéseink eredményeként, most már egész évben várjuk a pihenni, kikapcsolódni vágyó párokat. A Lorelei Vendégházban így már valóban négy évszakos lett a balatoni élmény.

Tavaszra elkészült vadonatúj, tágas panoráma szaunaházunk a pihenőkertben, ami hamar garancia lett vendégeink számára a gondtalan, időjárásfüggetlen pihenésre. Szaunaházunk pihenőhelyiséggel és terasszal várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket.

A fejlesztéssel párhuzamosan fontos volt számunkra, hogy kiegészítsük a szauna élményt egy kellemes csobbanással, egész évben, így fűtéssel láttuk el medencénket, a kellemes 28 fok az ősztől tavaszi időszakban, szaunázással egybekötve biztosít majd ellazító pillanatokat.

A könnyebb közlekedés érdekében új burkolatot is kapott a medencepart, így minden készen áll, hogy a nyári időszakban a mindössze 300 méterre található Balatonpart után, előtt és esetleg helyett a Lorelei Vendégház medencéje mellett töltsék vendégeink nyári pihenésüket.

Júliusi, augusztusi kapacitásunk már korlátozott, ajánlott időben foglalni, hogy a páratlan balatoni Lorelei élmény garantált legyen!