IT

Adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi irányelvek

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra. A Lorelei Guesthouse házirendje az, hogy tiszteletben tartja az Ön személyes adatait, és betartja a vonatkozó törvényeket és szabályozásokat az Önről gyűjtött személyes adatokra vonatkozóan, beleértve a weboldalunkon, a https://loreleipension.hu/ webhelyen, valamint más, a tulajdonunkban lévő és üzemeltetett webhelyeinken.

Ez az irányelv 2021. március 28-án lép hatályba.

Összegyűjtött információk

Az általunk gyűjtött információk magukban foglalják mind azokat az információkat, amelyeket tudatosan és aktívan megad nekünk bármely szolgáltatásunk vagy promóciónk használata során, vagy bármilyen információt, amelyet készülékei automatikusan elküldenek szolgáltatásainkhoz való hozzáférés során.

Napló adatok

Amikor meglátogatja weboldalunkat, szervereink automatikusan naplózhatják a webböngésző által biztosított standard adatokat. Ez tartalmazhatja eszközének Internet Protocol (IP) címét, böngészőjének típusát és verzióját, a felkeresett oldalakat, a látogatás idejét és dátumát, az egyes oldalakon töltött időt, a látogatás egyéb részleteit és a az esetleges hibákkal együtt.

Felhívjuk figyelmét, hogy bár ez az információ önmagában nem azonosíthatja a személyazonosságot, lehetséges, hogy egyesítheti azokat más adatokkal az egyes személyek személyes azonosításához.

Személyes adat

Kérhetünk személyes adatokat, amelyek a következők közül egyet vagy többet tartalmazhatnak:

A személyes adatok feldolgozásának jogszerű okai

Csak akkor gyűjtjük és használjuk fel az Ön személyes adatait, ha erre jogos okunk van. Ebben az esetben csak olyan személyes adatokat gyűjtünk, amelyek ésszerűen szükségesek az Ön számára nyújtott szolgáltatásainkhoz.

Információk gyűjtése és felhasználása

Személyes információkat gyűjthetünk Öntől, ha a következő tevékenységet hajtja végre weboldalunkon:

Gyűjthetünk, tárolhatunk, felhasználhatunk és nyilvánosságra hozhatunk információkat a következő célokra, és a személyes adatokat nem dolgozzuk tovább olyan módon, amely összeegyeztethetetlen ezekkel a célokkal:

Felhívjuk figyelmét, hogy egyesíthetjük az Önről gyűjtött információkat általános információkkal vagy más megbízható forrásokból kapott kutatási adatokkal.

Személyes adatainak biztonsága

Amikor személyes adatokat gyűjtünk és dolgozunk fel, és miközben ezeket az információkat megtartjuk, kereskedelmi szempontból elfogadható módon védjük meg azokat az elveszés és lopás, valamint az illetéktelen hozzáférés, nyilvánosságra hozatal, másolás, felhasználás vagy módosítás megelőzése érdekében.

Bár mindent megteszünk az általunk átadott személyes adatok védelme érdekében, azt tanácsoljuk, hogy az elektronikus továbbítás vagy tárolás egyetlen módszere sem 100% -osan biztonságos, és senki sem tudja garantálni az abszolút adatbiztonságot. Minden adatsértés esetén betartjuk a ránk vonatkozó törvényeket.

Ön felelős minden jelszó kiválasztásáért és annak általános biztonsági erejéért, saját szolgáltatásainak biztonságáért a szolgáltatásaink keretein belül.

Meddig őrizzük meg személyes adatait

Személyes adatait csak addig tároljuk, amíg szükségünk van rá. Ez az időtartam függhet attól, hogy mire használjuk az Ön adatait, a jelen adatvédelmi irányelveknek megfelelően. Ha személyes adatai már nem szükségesek, akkor töröljük vagy névtelenné tesszük az Ön azonosítására szolgáló összes adat eltávolításával.

Szükség esetén azonban megőrizhetjük az Ön személyes adatait jogi, számviteli vagy jelentéstételi kötelezettségnek való megfelelésünk érdekében, illetve archiválási célokra, közérdekű, tudományos vagy történeti kutatási vagy statisztikai célokra.

A gyermekek magánélete

Termékeinket vagy szolgáltatásainkat nem közvetlenül a 13 év alatti gyermekek felé irányítjuk, és tudatosan nem gyűjtünk személyes adatokat a 13 éven aluli gyermekekről.

A személyes adatok nemzetközi továbbítása

Az általunk gyűjtött személyes adatokat tároljuk és / vagy feldolgozzuk, ahol mi vagy partnereink, leányvállalataink és harmadik fél szolgáltatói fenntartjuk a létesítményeket. Felhívjuk figyelmét, hogy azokon a helyeken, ahová személyes adatait tároljuk, feldolgozzuk vagy továbbítjuk, nem biztos, hogy ugyanazok az adatvédelmi törvények érvényesek, mint abban az országban, ahol az információkat eredetileg megadta. Ha személyes adatait harmadik országoknak adjuk át más országokban: (i) ezeket az átadásokat az alkalmazandó törvény követelményeinek megfelelően hajtjuk végre; és (ii) az átadott személyes adatokat a jelen adatvédelmi irányelveknek megfelelően védjük.

Az Ön jogai és a személyes adatok kezelése

Ön mindig fenntartja a jogot arra, hogy személyes adatait visszatartsa tőlünk, annak tudatában, hogy ez befolyásolhatja weboldalunk tapasztalatait. Nem fogunk diszkriminálni.