HU

Áraink

Szobáinkról

8 db légkondicionált, kizárólag nemdohányzó kétágyas szobánk zuhanyzós fürdőszobával, minibár hűtőszekrénnyel, kábel TV-vel, széffel, vízforralóval és kényelmes ággyal vár Benneteket. A 4 db Standard, és 4 db erkélyes Deluxe szoba kialakítása kényelmes, praktikus és hangulatos .

Vendégszobáink a vendégház földszintjén és emeletén találhatóak.

A szobaár tartalmazza a bőséges büféreggelit valamint a nyári időszakban a szabadtéri medence és napozókert használatát.

Szobák felszereltsége:

Kényelmes ágy és matrac két fő részére
Ágynemű, törölköző
Síkképernyős TV műholdas csatornákkal
Ruhásszekrény
Minibár hűtőszekrény
Vízforraló
Széf
Zuhanyzós fürdőszoba
Hajszárító
Légkondicionáló berendezés
Ingyenes WI-Fi használat a Lorelei Vendégház teljes területén
Ingyenes parkolás a zárt kertben

Szobafoglalás Ajánlatkérés

Áraink

Őszi ajánlatunk szeptember 20-tól 4=3 Akció. Foglalj 3 éjszakát a Lorelei Felnőttbarát Vendégházba, és a negyediket ajándékba kapod!

Bővebb információért kattints az ajánlatkérés gombra!

SzobatípusTavaszi és őszi szezon 2021.04.30.-2021.06.04.,
2021.09.20.-2021.11.01.
Előszezon 2021.06.05.-2021.06.25.,
2021.08.30.-2021.09.19.
Főszezon 2021.06.26.-2021.08.29.
Standard kétágyas szoba két fő részére 22990 Ft 24790 Ft 34990 Ft 
Deluxe kétágyas szoba erkéllyel két fő részére 24690 Ft 27990 Ft 38500 Ft
Az idegenforgalmi adó, amely 18 év felett külön fizetendő, jelenleg 440 Ft vendégéjszakánként.

Érkezés

A szálláshely vendégszobái 14.00-tól foglalhatók el. Amennyiben a vendég 19.00 után kívánja elfoglalni szobáját, előzetesen jelezze szándékát a szálláshely felé.

Elutazás

A kijelentkezésre reggel 7.00 – 10.00 között van lehetősége a vendégeknek a Lorelei Vendégházban.

Szobafoglalás Ajánlatkérés

Felnőttbarát szálláshelyként a Lorelei Vendégház kizárólag felnőtt vendégeket fogad, gyermekek elszállásolására nincs lehetőség.

A szobát foglaló vendég életkora a foglalás időpontjában legalább 18 év, amennyiben család érkezik, szülő kíséretében a gyermekek életkora legalább 16 év.

A szálláshely valamennyi szobája nemdohányzó, dohányzásra kizárólag a zárt kert elkülönített részén van lehetőség.

A szálláshelyen nincs lehetőség házi kedvenc elszállásolására.

Ajánlatkérés és foglalás abban az esetben tekinthető befogadottnak, amennyiben az emailen vagy a weboldalon található foglalási rendszeren keresztük történik. Telefonon történő foglalás és ajánlatkérés kizárólag abban az esetben kerül elfogadásra, ha az megerősítésre kerül a vendég részéről írásban a fent leírt módok valamelyikén. A hiányosan vagy helytelen érkezési dátummal kitöltött ajánlatkérés vagy foglalás ívet nem áll módunkban visszaigazolni.

A foglalás minden esetben visszaigazolásra kerül írásban a Lorelei Vendégház részéről, a foglalás kizárólag ebben az esetben tekinthető elfogadottnak.

A foglalás vendég általi megerősítéséhez előleg fizetése szükséges, amely a foglalási érték 50%-ka, amelyet a vendég a visszaigazolás megküldésétől számított 48 órán belül köteles elutalni, ellenkező esetben a foglalás törlésre kerül. A beérkezett előlegről visszaigazolást küld a Lorelei Vendégház.

Az előleg megfizethető banki átutalással, a visszaigazolásban feltüntettet banki elérhetőségen, továbbá SZÉP kártya igénybevételével, kérjük utaláskor tüntesse fel a vendég nevét és a tervezett érkezés dátumát.

A fennmaradó 50% a szálláshelyre történő érkezéskor fizetendő banki átutalással, bankkártyával, SZÉP kártyával vagy készpénzben. 

Minimum foglalható éjszakák száma: június 15 – augusztus 31. között legkevesebb 3 éjszakára foglalható a Lorelei Vendégház szolgáltatása. Rövidebb tartózkodás eseténk kérjetek ajánlatot. Állami és egyházi ünnepnapokon legkevesebb 3 éjszakára foglalható szállás a Lorelei Vendégházban, a főszezoni árak érvényessége mellett.

A foglalás díjtalan módosítására legkésőbb a tervezett érkezési időpontot megelőző 14. napig van lehetőség, abban az esetben, ha a tervezett új tartózkodási időpontban rendelkezik szabad kapacitással a Lorelei Vendégház. Ebben az esetben a korábban befizetett előleg beszámítható az új foglalásba. Befizetett előleg beszámítására a befoglalt tartózkodási időpontot követő 3 hónapig van lehetőség.

A vendég érkezését megelőző 14 napig lemondhatja foglalását, amelyet minden esetben írásban kell, hogy jelezzen a Lorelei Vendégház részére. A lemondott foglalás értéke, a lemondástól számított 8 banki napon belül visszautalásra kerül a vendég részére, 5% kezelési költség levonását követően.

Amennyiben a foglalás lemondására a tervezett tartózkodási időt megelőző 14 napon belül kerül sor, a foglalás értékének 50%-a kötbérként fizetendő a vendég részéről.

  • A szálláshelyen pótágyak nem állnak rendelkezésre.
  • A Lorelei Vendégházban legény és leánybúcsú nem tartható.
  • A szálláshelyen található medence tervezett nyitvatartási ideje: június 01 – szeptember 10.
  • A Lorelei Vendégház vendégeinek nyugalma érdekében tilos a szálláshelyen a többi vendég nyugalmát megzavarni 23.00 – 08.00 között.

Szobafoglalás Ajánlatkérés