HU

Olyan helyszínt keresel, ahol a rendezvény, a szállás és az étkezés mind egy helyen található, és emellett számos szabadidős lehetőség is van? A balatoni szálláshelyünk minden évszakban kiváló lehetőségeket kínál csapatépítéshez, partnertalálkozókhoz, bármilyen céges- vagy családi rendezvényhez. 

Legyen szó tréningről, céges csapatépítésről, az Lorelei Vendégház kitűnő választás!

 

 

Céges rendezvények, csapatépítő kísérőprogram lehetőségek:

 

Darnay Pince rendezvénypajta és piknikkert borkóstoló, borvacsora:

A gyenesdiási Darnay pince érdekessége, hogy a mestergerendáján az 1644-es évszám szerepel, tehát még a török korból maradt fenn. Sokak szerint ez a Kárpát-medence legöregebb boronapincéje. 

 

 

Gyenesi Kilátók körtúra

Kilátó túránkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék átmozgatni testüket, útközben megcsodálni a környék legszebb panorámáit, ám pár óránál többet nem szánnak túrázásra.

 

Vitorlázás

Két és fél órás program a Balaton nyugati medencéjében külső szolgáltató partnereink bevonásával.

Koronglövészet

Skeet, vagy másnéven agyaggalamb-lövészet csodálatos természeti környezetben a Balatonnál.

Telitalálat! Azoknak mindenképp, akik egy izgalmas, nem mindennapi programot keresnek. A csodálatos természeti környezetben található modern Sportlőtéren szakszerű irányítás mellett nyílt napokon az amatőrök is kipróbálhatják az agyaggalamb-lövészetet, valamint pisztollyal és sörétes fegyverekkel is lehet lőni. A színvonalas Sportlőtér a Nagymező közelében található, és már EB-nek, illetve több rangos sportversenynek is otthont adott.

 

Paintball

Ha egy igazán jó paintball pályát keresel, vagy csak egy jó kikapcsolódási lehetőségre vágysz, akkor a legjobb helyen jársz. A GYENES PAINTBALL több, mint 10000 négyzetméreren, 3 profin megépített pályával várja a kalandra vágyó vendégeit. Kedves és hozzáértő személyzet irányítja a változatos játékot.

További információért keressetek bennünket elérhetőségeinken.